policy
Politica care trebuie respectată pe teritoriul apartamentului Pallos este următoarea

Regulament

Prin efectuarea unei rezervări sau prin închirierea proprietății (Check-in), responsabilul de închiriere confirmă că a citit și este de acord / își dă expres acceptul cu privire la Regulament-ul intern respectiv Termenii și Condițiile Generale. Termenii și Condițiile Generale se referă la întregul grup, în ansamblul său și fiecare individ în parte.

Stimați oaspeți!

Bine ați venit la Apartments Pallos și suntem foarte bucuroși să vă avem ca musafiri! Vă rugăm să acordați câteva minute pentru a parcurge:

Apartamentele Pallos este situata intr-o zona foarte linistita si din acest motiv, nu acceptam grupuri care fac petreceri galagioase si deranjeaza vecinii!! Ascultarea muzicii este permisa numai pentru grupuri, până la ora 22.00 doar de la aparatele din dotarea locatiei la un volum normal până la mediu. Drept urmare, NU se accepta folosirea de catre turisti a sistemelor audio proprii!!


În calitate de gazde, dorim să aveți o ședere plăcută în unitatea noastră, asigurându-vă că ne vom strădui ca toate serviciile oferite să fie la nivelul cerințelor dumneavoastră. Pentru a ne putea duce la îndeplinire aceste dorințe în așa fel încât să reveniți la noi cu plăcere de nenumărate ori, vă rugăm să respectați următoarele reguli de ordine interioară:
Apartments Pallos își rezervă dreptul de a refuza cazarea clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii sau deranjează alți oaspeți ai proprietății sau ai proprietăților învecinate.
Turiștii nu au dreptul de a subînchiria sau permite accesul pe proprietate a altor persoane care nu fac parte din grupul declarat.
Pentru nerespectarea condițiilor menționate în prezentul, managementul proprietății poate înceta închiriere în orice moment, fără a datora nicio compensație.

CAZARE
Check In: începând cu ora 14:00 până la ora 22:00; dacă veți ajunge mai târziu decât este precizat, vă rugăm să ne anunţati, telefonic; Check Out: maxim ora 10.30 sau în situații excepționale, la o ora stabilită împreună. Din momentul preluării cheii de la unitatea de cazare, turistul răspunde pentru casa rezervată.
Numele persoanei din formularul de rezervare rămâne singurul contact și este responsabil pentru casa de vacanță rezervată și comunicarea cu managementul proprietății.
Fumatul țigărilor din tutun sau a țigărilor electronice nu este permis în interior. Există amenajată o zonă pentru fumători afară, terasă, grătar și în zonele care sunt dotate cu scrumiere. Resturile de țigară nu se aruncă pe jos, ci la coșul de gunoi. Vă rugăm să aveți o grijă deosebită mai ales în perioadele uscate, deoarece toate împrejurimile sunt inflamabile!!
Lumânările sau sursele de foc deschise nu sunt permise în interior. Orice persoană care dăunează intenționat sau din neglijență clădirii sau echipamentelor din proprietate va fi responsabilă de costul reparațiilor ulterioare.
Focul nu este permis în spațiile deschise, ci doar în spațiul special amenajat – zona de grătar;
Lemnele se utilizează doar în scopul preparării mâncării!!
Ne plac animalele de companie, chiar și în interiorul casei. Cazarea lor se face cu acordul managementului proprietății. Se percep taxe: 10 EUR/noapte/cățel. Oricedaune/stricăciuni cauzate de animalele de companie sunt imputabile responsabilului închirierii.
Accesul animalelor de companie nu este permis în zona bucătăriei și utilizarea veselei din unitate nu este permisă pentru animale. Vă rugăm să aduceți boluri speciale pentru ele;
Consumul de alimente este permis numai în spațiile cu destinația de alimentație publică. Vă rugăm nu consumați alimente în camere;
Deteriorarea, spargerea sau stricăciunile aduse obiectelor din dotarea unității va aduce după sine plata egală cu valoarea obiectelor deteriorate și manoperă către proprietar;
Vă rugăm să respectați liniștea pentru ceilalți clienți;
Aveți grijă și atenție pentru copii pentru a nu-i lăsa nesupravegheați;
Orice defecțiune a aparatelor sau instalațiilor din dotare trebuie anunțată cât mai repede;
Deoarece confortul fiecărui turist este important pentru noi, vă rugăm pe cât posibil să respectaţi orele de odihnă: 23:00 – 8:00.
Proprietarii unității nu își asumă responsabilitatea pentru orice accident produs ca urmare a utilizării necorespunzătoare a obiectelor din dotare sau a nerespectării regulamentului casei. De asemenea, orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiilor nu este responsabilitatea noastră.
Oaspeții trebuie să lase proprietatea la Check-out într-o manieră curată și ordonată. Aceasta include spălarea veselei folosite și tacâmurilor și aruncarea resturilor de mâncare, returnarea tuturor obiectelor în poziția inițială.
Atunci când proprietatea este rezervată pentru șapte sau mai multe nopți, este oferit un serviciu gratuit de reîmprospătare, inclusiv lenjerie și prosoape.

BUCATARIE
La părăsirea bucătăriei, vă rugăm să închideți gazul, apa și lumina.
Bucătăria este disponibilă tuturor clienților, in condiții de autogospodărire.
Cine folosește vesela și tacâmurile din bucătărie trebuie să le și curețe.
Bucătăria este destinată doar preparării mâncărurilor.
Vă rugăm să țineți cont și de ceilalți turiști cazați în unitate, atunci când preparați alimente în bucătăria comună.
Deoarece este un spațiu comun, vă rugăm să păstrați mediul curat și în ziua plecării să eliberați frigiderul de propriile produse alimentare , pentru a putea asigura loc celor care sosesc.

CURTE
sa nu rupeți plantele sau arbuștii din curtea unității;
grătarul se poate face numai în spațiul amenajat;
Locul de joacă pentru copii este compus din tobogan, leagăn, hintă, hamac, groapă de nisip, trambulină, alte jucării aflate în dotarea unității de cazare.
Trambulina: greutatea totala maximă admisă de 120 kg. Vă rugăm să nu vă urcați pe trambulină cu încălțăminte sau cu diferite obiecte dure.

PISCINA

Utilizarea piscinei în timpul sezonului de încălzire este de la 13:00 la 21:00
Sezlongurile sunt gratuite si nu pot fi rezervate prin plasarea unui prosop
Dușul este obligatoriu înainte de a folosi piscina
Consumul de alcool in piscina este INTERZIS
Adâncimea apei a piscinei este de 1,4 m
Fiecare folosește piscina pe propriul risc!
Este interzisă folosirea oricărui sticlă sau pahare în zona piscinei!
Saritul in piscina este INTERZIS!
Copiii cu vârsta sub 12 ani pot sta în piscină numai însoțiți de un adult.
Persoanele care au consumat băuturi alcoolice nu pot intra în piscină!
Utilizarea scutecelor speciale de apă este obligatorie până la vârsta de 3 ani.
Echipamentul corespunzător este obligatoriu în zona piscinei: costum de baie, papuci de plajă, prosop;
În cazul afecțiunilor dermatologice, vizitele frecvente în zona apei sunt interzise, chiar dacă pielea este protejată de orice bandaj medical.
Este strict interzisa folosirea lenjeriei de pat furnizate in camera in alte scopuri (piscina/sezlong/)

NU ESTE PERMIS!
accesul cu consumatori electrici mari, reșouri, radiatoare, fierbătoare în unitatea de cazare aruncarea mucurilor de țigări stinse în prealabil, in alt loc decât coșuri de gunoi sau scrumiere; este interzisă introducere în unitate, de armament, arme albe sau substanțe interzise prin lege.
Gunoiul și resturile menajere se vor depozita în saci menajeri, sau în coșurile de gunoi amplasate pe raza unității de cazare

POLITICA DE REZERVARE
Rezervarea se poate face telefonic, email sau on-line și trebuie confirmată din partea unității. Rezervarea se consideră fermă numai în urma achitării avansului cuprins între 20% și 50% din suma totală de cazare. Plata se face integral la check-in pentru toată perioada rezervată.
Cazarea se efectuează pe baza actului de identitate (carte identitate, pașaport).
Oaspeții sunt responsabili pentru alegerea lor de cazare. Apartments Pallos nu este responsabilă dacă stilul de proprietate nu se ridică la așteptările oaspeților, prin urmare oaspeții trebuie să vizualizeze materialele despre proprietate disponibile pe www.pallos.ro cu atenție înainte de rezervare.

SIGURANTA OASPETILOR
Apartments Pallos nu își asumă răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta proprietății (cameră, curte și spații comune). Apartments Pallos nu își asumă răspunderea asupra unor eventuale accidente sau traumatisme ce potsurveni în urma utilizării în mod neadecvat a dotărilor proprietății.

LEGEA APLICABILA
Drepturile și obligațiile părților prevăzute de prezentul, precum și toate efectele juridice pe care le produc Termenii și Condițiile Generale vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legislația română în vigoare.
Acest regulament vine în întâmpinarea așteptărilor turiștilor noștri. În cazul nerespectării a uneia sau mai multor subiecte din acest regulament, vom fi obligați să ne rezervăm dreptul de a acționa conform legii pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne ale acesteia.
Mulţumim clienţilor care ne-au apreciat eforturile şi îi asigurăm de o bună colaborare şi pe viitor, mai ales că ne gândim şi la un program de fidelizare a clienţilor noştri. Va mulțumim și vă dorim un sejur reușit în cadrul unității Apartments Pallos.
În caz de urgență sau probleme legate de cameră sau unitate, contactați-ne la nr: 0741576471.
Vă mulțumim!
Echipa Apartments Pallos

Ce îți oferim

Serviciile noastre

Activități

Newsletter-ul nostru

Abonați-vă la newsletter-ul nostru și primiți o notificare directă