Airsoft

Airsoft-ul isi are originea la sfarsitul anilor ’50 in Asia de Est, in special Japonia, acolo unde armele de foc erau foarte dificil sau chiar imposibil de obtinut din cauza legilor locale, de aceea armele de airsoft au aparut ca alternativa legala a celor reale. Jocul este insa foarte popular in aceasta zona iar marii producatori de echipamente vin tot din aceste tari. Jocul s-a dezvoltat treptat la inceputul anilor ’70 si in America ca o alternativa la paintball si la armele care foloseau vopsea pentru astfel de activitati.

Airsoft este un joc sportiv în care jucătorii simulează un conflict sau efectuează anumite misiuni, cu ajutorul unor replici ale armelor reale ce lansează proiectile sferice non-metalice, utilizând echipamente specifice și tactici militare reale.

La jocul de airsoft se folosesc bile din material plastic ca munitie, avand o masa intre 0.20g si 0.43g.

Pentru multi jucatori airsoftul reprezinta mai mult decat un hobby este o dorinta de aventura manifestata  intr-un joc ce nu cunoaste limite in materie de arme airsoft si scenarii cu tenta militara.

Poze aici!

 

Zboruri cu balon cu aer cald 

ballon_110x110

Cine iubește sporturile extreme, la cerere putem asigura si experiența zborului cu un astfel de aparat. Cum imprejurimile au o adevărată frumusețe pentru orice doritor vă propunem acestă oportunitate unică în Romania.

Vă putem asigura nu numai zboruri ci și zboruri ancorate.

 

Suntem parteneri cu echipa orginaztoare  a Paradei balloanelor din Cămpu Cetății. Mai multe informații aici.

 

 

 

Safari

Safari

În sezon (iulie – august) zilnic se organizează excursii de 2,5 ore cu mașini retro in zona extraordinară a Nirajului de Sus. În restul anului la cerere se organizeză excursii scurte de 2,5 ore sau excursii de lungă durata (6-8 ore) pentru grupuri. Pentru aceste excursi vă rugăm să ne contactați telefonic pentru discutarea detaliilor. Grupul trebuie sa aibă o marime minimă de 8 persoane și maximum este de 42 de persoane. Prețurile conține și masa in formă de picnic  rustic.

Mai multe informații și poze pe pagina de web: www.facebook.com/safaritours.ro .

 

Offroad

 

Drumeții

Drumeții organizate către Cămpu Cetății , cu durata până la 2-3 ore prin pădure.

Exista și un traseu către vărful Becheci: inspre sud se poate viziona Munți Carpați Meridionali sau spre nord se poate vedea frumusețiile Munții Ghiughiului. Pe vârful muntelui se poate viziona o biserică romano-catolică nou renovată .

La cerere se organizeză drumeții mai lungi în zona Prajd.